We zijn weer begonnen!

De zomer is nagenoeg voorbij. De voetbalcompetitie is inmiddels gestart, de eerste gym- en turnlessen zijn al weer geweest, de volleyballers zijn al weer fanatiek aan het trainen, en de afdeling wandelen is al weer druk bezig met  de organisatie van het volgende wandelevenement dit najaar.

Ik heet jullie allemaal van harte welkom in het nieuwe seizoen van SVT!

Dat geldt voor de bestaande leden, maar zeker ook voor de nieuwe leden die graag willen sporten bij SVT! Ook welkom en waardering voor alle vrijwilligers die al weer weken bezig zijn om alles voor elkaar te krijgen. Zonder hen kan er niet worden gesport, sterker nog, dan zou SVT niet kunnen bestaan. SVT draait immers op haar vrijwilligers.

Ben jij lid en draag jij nog niet bij? Meld je aan! We verwachten dat iedereen wat doet. Vele handen (en hoofden) maken licht werk. Bovendien is het heel gezellig om samen de schouders onder ons SVT te zetten. Samen Vooruit!

Oh ja, praat en denk mee op onze Algemene Ledenvergadering op woensdag 27 september, in de SPIL om 20.00 uur. Daar gaan we het met jullie hebben over o.a. Veilig Sportklimaat, Vrijwilligersbeleid en de andere toekomstplannen van SVT. Ook zal het Omnibestuur een voordracht doen voor een erelidmaatschap van SVT.

Ik wens jullie een sportief en gezellig SVT jaar toe!

Mede namens het Omnibestuur SVT,

Trijnie Faber, voorzitter.

©2024 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden. KvK nummer 40045564

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?