Onze vertrouwenscontactpersonen

Jiska Weijermans

Jiska, 47 jaar oud, woont samen met haar man Evert en 2 puberzoons Bas en Tim in Vries. Van haar 6e tot haar 16e heeft Jiska in Tynaarlo gewoond en gesport bij SVT. Jiska is gezondheidszorgpsycholoog, gespecialiseerd in traumagerelateerde problemen.

Naast behandelaar is ze ook opleider en mede-eigenaar van Psy-zo! in Groningen, een kleine GGZ-instelling en tevens onderwijsinstelling voor bij- en nascholing van psychologen. Sinds 6 jaar is ze vertrouwenscontactpersoon bij VAKO voetbal en handbal, en sinds kort ook bij SVT. Je kunt haar bellen, appen of sms-en via 06-14776257. 

Hartelijke groetjes,
Jiska
14-01-2022
Groningen
Psy-zo
Portretten en groepsfoto’s
©Foto: Hoge Noorden/Jaap Schaaf

Klaas Kasper

Klaas volgde de cursus voor Vertrouwens Contact Persoon bij NOC-NSF en is daarna aangesteld als VCP voor de sportvereniging Tynaarlo. Jiska Weijermans is sinds kort ook vertrouwenscontactpersoon van SVT.

Klaas Kasper, 49 jaar oud, woont samen met Annemarie Kasper – Darwinkel en zoon Mick alweer een aantal jaren aan de Dorpsstraat in Tynaarlo. Klaas heeft verschillende jaren gevoetbald bij SVT. Eerst in de jeugd als keeper en daarna bij de senioren als voetballer. Zonder veel succes overigens. In een heel ver verleden heeft Klaas nog getafeltennist en op gym gezeten. Ook beide sporten werden beoefend bij SVT. Klaas werkt alweer verschillende jaren in de (jeugd-)hulpverlening. Mede daardoor weet hij hoe hij met vertrouwelijke informatie om moet gaan, beheerst hij verschillende gesprekstechnieken en kan hij goed luisteren.

Klaas Kasper

Je kunt bij Jiska en Klaas op een laagdrempelige wijze terecht met vragen, opmerkingen over verbetering van het (sport)klimaat of wat verder van belang kan zijn op het gebied van veiligheid/vertrouwen in relatie tot SVT.

Wil je hun per mail benaderen, klik dan hier om contact op te nemen.

©2024 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden. KvK nummer 40045564

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?