Wie zijn onze vertrouwenscontactpersonen?

Klaas Kasper volgde de cursus voor Vertrouwens Contact Persoon bij NOC-NSF en is daarna aangesteld als VCP voor de sportvereniging Tynaarlo. Jiska Weijermans is sinds kort ook vertrouwenscontactpersoon van SVT.

Klaas Kasper, 49 jaar oud, woont samen met Annemarie Kasper – Darwinkel en zoon Mick alweer een aantal jaren aan de Dorpsstraat in Tynaarlo. Klaas heeft verschillende jaren gevoetbald bij SVT. Eerst in de jeugd als keeper en daarna bij de senioren als voetballer. Zonder veel succes overigens. In een heel ver verleden heeft Klaas nog getafeltennist en op gym gezeten. Ook beide sporten werden beoefend bij SVT. Klaas werkt alweer verschillende jaren in de (jeugd-)hulpverlening. Mede daardoor weet hij hoe hij met vertrouwelijke informatie om moet gaan, beheerst hij verschillende gesprekstechnieken en kan hij goed luisteren.

Je kunt bij Jiska en Klaas op een laagdrempelige wijze terecht met vragen, opmerkingen over verbetering van het (sport)klimaat of wat verder van belang kan zijn op het gebied van veiligheid/vertrouwen in relatie tot SVT.

©2024 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden. KvK nummer 40045564

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?