SVT 75 jaar: aankondiging van het feest der feesten!


SVT bestaat volgend jaar 75 jaar!
Op 1 januari 2022 bestaat onze vereniging precies 75 jaar. Daarom vindt op 1 januari de officiële start van het jubileumjaar plaats met een gezellige bijeenkomst in MFA de Spil. Alle leden en ereleden zijn uitgenodigd om tussen 16.00 – 18.00 het glas te heffen op ons mooie SVT!
Het grote feest vindt plaats verderop in het jaar n.l. tijdens het Hemelvaartweekend 2022 op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 mei met als afsluiting een Feestavond met live muziek.
Iedereen die wat met SVT te maken heeft wordt uitgenodigd voor het grote feest: leden en jeugdleden, ereleden, vrijwilligers, sponsoren, donateurs, collega verenigingen en vertegenwoordigers van de gemeente
De jubileumcommissie, onder leiding van Roelof Leuning, is bezig een heel aantrekkelijk, gezellig en sportief programma op te zetten, waarbij o.a. op vrijdag 27 mei een sportdag wordt georganiseerd voor alle jeugd tot en met 17 jaar uit het dorp Tynaarlo.
Dus: reserveer al vast de genoemde data in je agenda, want hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Met vriendelijke groet,
De jubileumcommissie,
Roelof Leuning (voorzitter), Alexander Nijborg (afd. wandelen), Hielke Martens (afd. gymnastiek), Henk Westerhof (afd. voetbal), Jan Hoogenberg (de Spil).

©2024 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden. KvK nummer 40045564

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?