Zonovergoten jeugdvoetbalkamp VAKO & SVT een groot succes

Het weekend van 10 en 11 juni stond in het teken van het jeugdvoetbalkamp bij VAKO in Vries. Deze eerste editie in samenwerking met VAKO en SVT werd een groot succes. Met maar liefst zestig jongens en meisjes was het een gezellige drukte op sportveld De Fielliettaz Goethart in Vries waar caravans, kampeertentjes en partytenten werden opgetuigd op het jeugdveld voor de kleedkamers.

Het warme weer zorgde voor de nodige uitdagingen, maar met veel water spelletjes én een bezoekje van de brandweer was er voor de kids extra verkoeling. Het jeugdkamp was gevuld met allerlei leuke activiteiten. Zo mochten de ouders zaterdagmiddag direct aan de bak met ouder-kind voetbal. De kids waren fit en scherp om de ouders eens even goed te laten rennen en vooral te laten zweten.

Nadat de ouders werden uitgezwaaid door de kids was het tijd voor een leuk voetbalcircuit. Allerlei verschillende spelletjes stonden opgesteld en onder toeziend oog van een aantal jeugdspelers uit JO15 en JO17 werden deze op fraaie wijze uitgevoerd. Warm of niet, de jongens en meisjes waren niet moe te krijgen. Wat een plezier! Hierna werd er door de jeugdige spelers tijd vrij gemaakt om de twee bussen van VAKO 1 en supporters uit Westerbork te onthalen met een warm ontvangst.

Daarna de zaterdagavond met als vaste prik weer op de agenda de vossenjacht door het dorp en na afloop voor menige jeugdspeler de kantine in om voor de tv de Champions Leauge te bekijken en gezien het gejuich waren de Manchester City supporters in de meerderheid!

Na een voor menigeen kort nachtje zondagmorgen de penaltybokaal op het programma. Keepers Rolf van Wijk en Patrick Zwiggelaar stonden klaar om de tientallen penaltys en shootouts te keren. Rond het middaguur was het programma afgerond en kon een ieder linea recta door naar de buren: zwembad de Leemdobben.

Op naar de editie 2024!

©2024 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden. KvK nummer 40045564

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?