Opleiding Voetbalcoach 1 Pupillen

Een tiental enthousiaste voetballers van SVT zijn gestart met een opleiding voor voetbalcoach. Een professioneel traject georganiseerd door de KNVB waar zij de fijne kneepjes van het trainersvak leren. Denk bijvoorbeeld aan: hoe geef je een goede training aan jonge kinderen? Welke technieken kun je voor welke leeftijd het beste inzetten? Na de opleiding kunnen alle deelnemers aan de slag met het nóg beter trainen en coachen van onze pupillen van 7 tot 12 jaar.

Pieterjan: “ik vind het spelletje heel erg leuk en heb daar ook mijn mening wel over. Nu ik de opleiding volg, merk ik dat ik met een ander oog naar het spel kijk. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je op de juiste manier balbezit houdt middels goed samenspel.”

Milan, ook deelnemer van de opleiding zegt: “ik vind het handig om de opleiding te volgen omdat je daardoor beter leert omgaan met jonge kinderen en je ze ook beter kunt begeleiden.” Roy Wester is de trainer van de KNVB. Alle deelnemers zijn erg enthousiast over zijn vakkundige manier van opleiden. Meer weten? Neem gerust contact op met Gerco of Pieterjan. 

©2024 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden. KvK nummer 40045564

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?