Nieuwe sponsor stelt zich voor: Karlien Luten van InBalanzCoaching!

Sindskort ben ik één van de sponsoren van SVT en daarom wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Karlien Luten en woon met mijn gezin aan het Hageneind. Onze kinderen zitten op gymnastiek bij SVT.

Sporten is een fijne manier om te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Maar soms is er meer nodig. In mijn praktijk voor leefstijl- en vitaliteitscoaching begeleid ik mensen die last hebben van stress en hierdoor niet lekker in hun vel zitten.

Ik heb mijn praktijk aan huis, maar het liefst ga ik met mensen naar buiten, letterlijk de hei op, dat zorgt voor extra ontspanning én inspiratie. Door het coachen krijgen mensen vaak een andere kijk op situaties en hoe ze deze anders kunnen aanpakken. Het resultaat is dat ze zelf meer ontspanning, energie en eigen regie ervaren. Iemands leefstijl (zoals voeding, beweging, ontspanning en slaap) is hierbij belangrijk, maar juist ook de onderliggende oorzaken. Waarom heeft iemand last van stress, welke gedachten of emoties spelen hierbij een rol. Doe je werk wat je leuk vindt, waar liggen je kwaliteiten en valkuilen.

Ik zie vaak mensen die veel ballen in de lucht willen houden. Dat kost veel energie kost en daarbij vergeten mensen zichzelf wel eens, wat zij zelf graag willen. Het geeft mij veel voldoening om mensen te inspireren en begeleiden zodat ze minder stress ervaren en beter in hun vel zitten.

Wil je meer informatie of weten wat ik voor je kan betekenen, ga dan naar www.inbalanzcoaching.nl.

©2024 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden. KvK nummer 40045564

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?