Volleybal – wie wat waar

Sinds 1 juli 2013 heeft Tynaarlo weer een actieve volleybalvereniging!

• Seizoen 2017-2018 spelen we met één team.
  • Onze vaste trainingsavond is maandag, van 19.30 tot 21.00 uur.
  • Start van het seizoen: maandag 11 september 2017.
  • We trainen iedere week m.u.v. de schoolvakanties.
  • In verband met het afbreken van de gymzaal bij de school trainen en spelen we thuiswedstrijden in MFA Yders Hoes in Yde (adresBetmersweg 2, 9494 RB Yde).
  • Vervoer naar de zaal toe regelen we onderling.
  • Onze trainster is Thea van Gijssel (zie foto).

Nieuwe leden – ook mannen! – zijn altijd welkom!

Dus: woon je in Tynaarlo (of omgeving), ben je 18 jaar of ouder en heb je zin om te volleyballen, vul dan snel het aanmeldingsformulier 2017 in.

Aanvallers:

• Nelleke Edens
  • Gé Heidemans
  • Anja Leiting
  • Ellen Messchendorp
  • Mireille Wessels
  • Rianne Timmer
  • Zwanny Oeben
  • Monica Oskam
  • Anita Koops
  • Marieke Hilbrands
  • Johanna Geerligs

Spelverdelers:

• Irene Boer
  • Annemarie Kasper
  • Tineke Zweers
  • Hilja Staal

Competitie en wedstrijdschema

• Met ons team doen we mee in de competitie ´Recreatie Volleybal Assen e.o.´
  • Niet alle leden spelen wedstrijden, dus wil je alleen trainen, dan is dat natuurlijk ook prima!
  • Begin van het seizoen wordt het wedstrijdschema gemaakt. Irene Boer stuurt het schema ‘voor in het keukenkastje’ rond.
  • Thuiswedstrijden zijn meestal op de trainingsavond.
  • Om de beurt rijden we bij uitwedstrijden.
  • Dit seizoen spelen we derde klasse tegen teams in onder andere Glimmen en Smilde.
  • Tineke Zweers verzorgt het wassen van de wedstrijdshirts.
  • Na de wedstrijd zorgt de uitnodigende partij voor een drankje.
  • Af en toe doen we mee aan toernooien.

PR volleybal / sponsoring

• We proberen van iedere wedstrijd een verslag te maken voor in het sportkrantje Tynaarlo.
  • Ook delen we dit verslag online op de website van SVT onder de kop ‘Volleybalnieuws.
  • Via de SVT-facebookpagina informeren we ook anders SVT-aanhangers over onze vorderingen.
  • Annemarie Kasper plaatst artikelen online; iedereen mag teksten aanleveren. Graag met foto!
  • Olthof Interieur is onze shirt-sponsor.

Communicatie

• We hebben een trainings-app. Irene Boer is beheerder van deze app-groep. Hierop kun je het doorgeven als je niet kunt.
  • Let op! Volleybal is een teamsport! Als je afzegt, kan het dus gebeuren dat een training niet door kan gaan! Bij te weinig opkomst moeten we de zaal tijdig annuleren. Dit regelt Irene Boer.

Clubkas spekken

Iedere afdeling van SVT draagt een steentje bij aan de opbrengsten voor de club. Vanuit volleybal wordt – gezamenlijk met de gymnastiektak – ieder jaar de geraniumactie gehouden en wordt er meerdere keren per jaar op de TT-baan gewerkt (vegen – stoeltjes schoonmaken).

©2017 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.

Spring naar werkbalk