Volleybal – wie wat waar

Sinds 1 juli 2013 heeft Tynaarlo weer een actieve volleybalvereniging!

• Seizoen 2018-2019 spelen we met één team.
  • Onze vaste trainingsavond is maandag, van 19.30 tot 21.00 uur.
  • Start van het seizoen: maandag 10 september 2018.
  • We trainen iedere week m.u.v. de schoolvakanties tot en met mei.
  • In verband met de herbouw van de school/gymzaal bij de school trainen en spelen we waarschijnlijk nog tot en met het voorjaar van 2019 alle thuiswedstrijden in MFA Yders Hoes in Yde (adresBetmersweg 2, 9494 RB Yde).
  • Vervoer naar de zaal toe regelen we onderling.
  • Onze trainster is Thea van Gijssel.

Nieuwe leden – ook mannen! – zijn altijd welkom!

Dus: woon je in Tynaarlo (of omgeving), ben je 18 jaar of ouder en heb je zin om te volleyballen, vul dan snel het aanmeldingsformulier 2017 in.

Aanvallers:

• Gé Heidemans
  • Mireille Wessels
  • Rianne Timmer
  • Zwanny Oeben
  • Marieke Hilbrands

Spelverdelers:

• Irene Boer
  • Annemarie Kasper
  • Tineke Zweers
  • Sarah Chamoun

Competitie en wedstrijdschema

• Met ons team doen we mee in de competitie ‘Recreatie Volleybal Assen e.o.’
  • Niet alle leden spelen wedstrijden, dus wil je alleen trainen, dan is dat natuurlijk ook prima!
  • Begin van het seizoen wordt het wedstrijdschema gemaakt. Irene Boer stuurt het jaaroverzicht svt volleybal 2018&2019 voor ‘in het keukenkastje’ rond, zie ook:
  • Thuiswedstrijden zijn meestal op de trainingsavond.
  • Om de beurt rijden we bij uitwedstrijden.
  • Na de wedstrijd zorgt de uitnodigende partij voor een drankje.
  • Af en toe doen we mee aan toernooien.

PR volleybal / sponsoring

• We proberen van iedere wedstrijd een verslag te maken voor in het sportkrantje Tynaarlo.
  • Ook delen we dit verslag online op de website van SVT onder de kop ‘Volleybalnieuws.
  • Via de SVT-facebookpagina informeren we ook anders SVT-aanhangers over onze vorderingen.
  • Annemarie Kasper plaatst artikelen online; iedereen mag teksten aanleveren. Graag met foto!
  • Olthof Interieur is onze shirt-sponsor.

Communicatie

• We hebben een trainings-app. Irene Boer is beheerder van deze app-groep. Hierop kun je het doorgeven als je niet kunt.
  • Let op! Volleybal is een teamsport! Als je afzegt, kan het dus gebeuren dat een training niet door kan gaan! Bij te weinig opkomst moeten we de zaal tijdig annuleren. Dit regelt Irene Boer.

Clubkas spekken

Iedere afdeling van SVT draagt een steentje bij aan de opbrengsten voor de club. Vanuit volleybal wordt – gezamenlijk met de gymnastiektak – ieder jaar de geraniumactie gehouden en wordt er meerdere keren per jaar op de TT-baan gewerkt (vegen – stoeltjes schoonmaken).

©2018 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.