Nieuwbouw 2017

Zondag 6 maart: heel veel SVT-nieuws!

Zondag 6 maart: heel veel SVT-nieuws!

Gisteren was een bijzondere dag voor SVT en diverse teams: Het Driede kreeg nieuwe jasjes (klik hier voor meer foto’s), met dank aan sponsor Brink Orthopedie; Tynaarlo 5 kreeg nieuwe hoody’s, met dank aan ‘duo-sponsor’ Veendijk-Kok; Het officiële feestjaar werd feestelijk geopend, zie de foto’s op facebook; En het...

Lees meer...

Eindelijk is het zover. Het terras is bijna klaar. Nog een paar puntjes op de i en men kan dan hier genieten in het zonnetje of onder de parasols.

De 6 lampen hangen er. De kaarters (inmiddels begonnen) tevreden met het licht. De kaartclub van vrijdag begint op de 12e januari en ook koersbal heeft inmiddels de eerste ballen gegooid.

Fraai overzicht kantine.

Donderdagavond 28 december 2017 was er een vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers, die hebben meegeholpen met de bouw en de veldverlichting.

Bar met luifel, de bestuurskamer en de kantine met een deel van de nieuwe verlichting.

Aanblik sportgebouw met de veldverlichting. En een blik in de keuken, de nieuwe bar en vanuit de kantine zicht op het veld.

De vloeren in de kleedkamers en gang zijn schoon gemaakt, waarna de eerste lagen konden worden aangelegd. De douches zijn voorzien van tegels, in kleedkamer 1 en 2 zijn de witte en groene verspreid aangebracht en in de overige kleedkamers wit met muurtjes in het groen.

Op het dak zijn de zonnepanelen aangebracht, dus laat de zon maar komen. Komend weekend zullen weer vele vrijwilligers de handen uit de mouw gaan steken. O.a. voor werkzaamheden om het gebouw en werkzaamheden voor de veldverlichting.

Zowel buiten om het gebouw als in het gebouw krijgt het geheel steeds meer “kleur”.

Afgelopen dagen is er weer hard gewerkt. Het hekwerk is weggehaald, de plafonds, vloeren en afvoerputjes in de kleedkamers en gang zijn door vrijwilligers schoon gemaakt en nu en de komende weken gaan de tegelzetter en de installateur verder met hun werkzaamheden. Ook zal binnenkort een aanvang worden gemaakt met het afwerken van de vloer in de kleedkamers, gang en hal.

Het is zover. Het nieuwe gebouw glasdicht.

Afgelopen weken is er hard gewerkt aan de nieuwbouw. Ook het project veldverlichting is gestart. De masten zijn reeds geplaatst. Het wordt steeds duidelijker hoe het zicht vanuit het veld naar de nieuwbouw wordt. Ook de kantine zelf krijgt meer ‘body’

De bouw gaat zeer gestaag. Zicht vanuit de aanbouw kantine op de kleedkamers, contouren van een kleedkamer en de muur richting de parkeerplaats.

De binnenmuren en de gang naar de kleedkamers.

De eerste muurtjes.

Hoogste punt!!!!!

De voorbereidingen voor de fundering zijn in volle gang.

De eerste contouren van de nieuwbouw zichtbaar.

Weer een stapje verder met de ophoging.

Ophoging terrein i.o.v. de Provincie

Sloop oud gebouw

©2024 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden. KvK nummer 40045564

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?