Zuidlaardermarktloop

Vanaf woensdag 24 september is het weer zover: dan beginnen op de voetbalvelden van ZFC weer de trainingen voor kinderen die mee willen doen aan 2,2 km Kinderloop van de Rabobank Zuidlaardermarktloop.

De trainingen vinden viermaal plaats op de volgende woensdagen: 24 september en op 1, 8 en 15 oktober, van 16.30 tot 17.30 uur. De trainingen worden verzorgd door professionele looptrainers. Omkleden: kleedkamers ZFC (Wenakkers).
Natuurlijk enorm gezellig om samen met teamgenoten van S.V. Tynaarlo te trainen voor een goede voorbereiding en op zaterdag 18 oktober deel te nemen aan de Rabobank Zuidlaardermarktloop; de gezelligste loop van het Noorden!

Dus kom samen met teamgenootjes of vriendjes/vriendinnetjes naar de trainingen en de Rabobank Zuidlaardermarktloop: iedereen vanaf groep 3 is welkom!
Meer informatie:
www.loopgroepdedrentscheaa.nl

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.