ZFC Zuidlaren F2 – Tynaarlo F1 0-3 d.d. 23 mei 2015

Tynaarlo F1 blijft winnen

De groen-witten van F1 wonnen afgelopen zaterdag voor de derde keer op rij en ook deze keer was het verdiend. Uit bij ZFC Zuidlaren F2 werd een leuke, redelijk  gelijkgaande wedstrijd gespeeld. Tynaarlo was meer in balbezit, maar was niet erg doeltreffend voor de goal. ZFC kwam er af en toe snel uit via enkele grote, sterke en snelle spelers. Lucas en Suze hadden het dan achterin best moeilijk, maar kwamen ze er eens door dan stond daar keeper Karst om ze tegen te houden. Uit een scherpe corner van Jesper K bij de eerste paal kon een verdediger van ZFC niks anders doen dan de bal in eigen doel koppen. Met 0-1 voor naar de ranja. Tirza op doel in plaats van Karst. Al snel in de tweede helft speelde Stephano zich mooi vrij en had de bal perfect liggen voor zijn rechterbeen, iedereen verwachtte een verwoestend schot, maar onze middenvelder verraste iedereen door ‘m rustig met binnenkant voet in de hoek te schuiven. Hierna was het geloof bij de tegenstander wel wat weg, vooral nadat Karst ook nog de 0-3 had gescoord. Elke keer komen we tot de conclusie dat tegenstanders wel wat tegenvallen, maar dat ligt ook voor een groot deel aan ons eigen team wat gewoon heel goed is. Denk zelf dat dit het sterkste F1 is van de laatste 10 jr bij SVT. Wilt u het live mee maken? Zaterdag as spelen we om 9:00u onze laatste thuiswedstrijd, wederom tegen ZFC F2. Mis het niet!