Zaalvoetbaltournooi  5 en 6 januari 2018 in de sporthal “de Kamp” te Vries

Zie voor teamindeling en wedstrijdschema: zaalvoetbal 5 en 6 jan2018

Zowel vrijdag als zaterdag. Aanv. 18.30 uur. Aanw 15 min voor aanvang.

Indien er nog spelers/leiders/trainers enz. zijn die zich willen opgeven of niet in de indeling staan en zich toch hebben opgeven:  a.u.b. melden voor 5 januari 2018 bij: E. Leiting Tel: 0653680548, E Frieman Tel 543905

Enkele belangrijke regels:

• Zaalschoenen (geen aflatende zolen)
  • Keeper: alleen in het strafschopgebied met de hand: buiten het gebied alleen met de voeten
  • Doelpunt: direkt uit vrije trappen behalve intrap en beginschop.
  • Vanuit het gehele speelveld mag gescoord worden.
  • Intrap: bal op zijlijn waar is uitgegaan. Niet ineens in doel. Binnen 4 sec., afstand 5mr.
  • Foute intrap: overdoen door tegenpartij. Voeten op of achter zijlijn.
  • Doelworp: Inwerpen door keeper (binnen 4 sec.) Bal moet rechtstreeks buiten strafschopgebied. Bal mag rechtstreeks over middenlijn.
  • Bal gevangen door doelverdediger: Deze regel verandert bijna jaarlijks. Uitleg door scheidsrechters indien noodzakelijk.
  • Vrije schop: nemen op de plaats van overtreding binnen 4 sec, ,afstand 5 meter
  • Straftijd: fout wisselen bij herhaling. ruw spel, opzettelijk hands, sliding, protesteren.
  • herhaaldelijk geen afstand bij spelhervatting. bal wegtrappen na fluitsignaal.
  • Definitief eruit: herhaaldelijk overtredingen maken of bij zeer ruw spel.
  • Let op: maak geen sliding. is zeer gevaarlijk. daarom ook straftijd en strafschop of vrije trap.
  • Geldt ook voor keeper

Na de eerste dag spelen de nummers 1 en 2 van beide poules in de winnaarspoule tegen elkaar. Na de eerste dag spelen de nummers 3 en 4 van beide poules in de verliezerspoule tegen elkaar. In zowel poule W als poule V zijn prijzen te verdienen

• Vrijdag 5-1-18     Poule 1: teams A,B,C en D               Poule II: teams E,F,G en H
  • Zaterdag 6-1-18  Poule V: no.3 en 4 poule I+II          Poule W: no.1 en 2 poule I = II
  • Scheidsrechters.: R. Ruben, R. Leuning
  • Wedstr.sec.: E. Frieman, E. Leiting, J.E. Blaauw, M. Drent
  • Scorebord: Vrijwilligers kunnen zich opgeven bij de organisatie
  • Aanvulling reglement: Indien een tekort aan spelers is ontstaan bij een team gaat het gedupeerde team niet zelf op zoek naar spelers, dit regelt het wedstrijdsecretariaat.
  • Prijsuitreiking: Zaterdag 6-1 plm. 23.00 uur    Café Centraal   Tynaarlo

De beker voor het mooiste moment wordt ook weer uitgereikt. Vorig jaar ging deze belangrijke prijs naar Martine Bleeker.

Tussen de wedstrijden door word ter gestreden om de “TitaTimmer”bokaal. Vrijdag de voorrondes, zaterdag de finales.

Website: zie ook de website van SVT voor informatie. Hier staat op zaterdagmiddag ook het speelschema van de zaterdagavond.

Op de eerste wedstrijdavond inleggeld  € 2.00 per persoon betalen via de keepers van ieder team aan het wedstrijdsecretariaat.

©2018 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.