Wijziging bestuur afdeling wandelen

Woensdag 29 mei heeft het bestuur van afdeling wandelen officieel afscheid genomen van hun bestuursleden Gerrit Lampe en Frederiek Mulder. Gerrit heeft zich jarenlang vooral met het bepijlen van de routes bezig gehouden en was de spil in het buiten gebeuren.  Wij vinden het jammer dat hij stopt maar, zoals Gerrit zegt “het wordt tijd dat anderen het overnemen, ik heb het lang genoeg gedaan” en gelijk heeft hij. Frederiek was jarenlang in de binnendienst actief bij de inschrijftafels maar, ook andere werkzaamheden zoals bij de mobiele posten drinken uitdelen en de voorgenomen controleposten/rustpunten vragen of wij daar welkom waren. Wij danken hun voor de inzet en zijn blij dat ze nog wel als vrijwilliger iets voor ons willen betekenen.

Inmiddels hebben wij nieuwe bestuursleden, dit zijn Anita Lammers en Alexander Nijborg. Wij zijn heel blij dat afdeling wandelen weer een compleet bestuur heeft en wensen hun veel succes en plezier.