Wie zijn onze vertrouwenscontactpersonen?

Klaas Kasper en Ellen Nooren volgden de cursus voor Vertrouwens Contact Persoon bij NOC NSF en zijn daarna aangesteld als VCP-en voor de SVT in Tynaarlo.

Klaas Kasper, 49 jaar oud, woont samen met Annemarie Kasper – Darwinkel en zoon Mick alweer een aantal jaren aan de Dorpsstraat in Tynaarlo. Klaas heeft verschillende jaren gevoetbald bij SVT. Eerst in de jeugd als keeper en daarna bij de senioren als voetballer. Zonder veel overigens succes. In een heel ver verleden heeft Klaas nog getafeltennist en op gym gezeten. Ook beide sporten werden beoefend via SVT. Klaas werkt alweer verschillende jaren in de (jeugd-)hulpverlening. Mede daardoor weet hij hoe hij met vertrouwelijke informatie om moet gaan, beheerst hij verschillende gesprekstechnieken en kan hij goed luisteren.

Ellen Nooren, zesenvijftig jaar oud, woont met haar man Jan van den Broek in Tynaarlo. Zoon Ite (20 jr.) heeft lange tijd met veel plezier gevoetbald bij SVT en dochter Linde (17 jr.) heeft eerst gedanst bij juf Herma, daarna is ze gaan turnen bij juf Anja en Linde heeft ook nog een tijd gevoetbald bij SVT. Dit alles ook met heel veel plezier. Ellen heeft een eigen bedrijf als uitvaartbegeleider en werkte daarvoor ruim 15 jaar als (interim) P&O manager bij verschillende ondernemingen. Ellen werkt fulltime en in haar vrije tijd wandelt ze graag met hond Tommy, ze doet aan hardlopen en houdt van koken en gezellig eten met familie en vrienden. Ellen is rustig, luistert goed en gaat integer om met gesprekken en informatie.

Je kunt bij Ellen en Klaas op een laagdrempelige wijze terecht met vragen, opmerkingen over verbetering van het (sport)klimaat of wat verder van belang kan in relatie op gebied van veiligheid/ vertrouwen in combinatie met SVT.