WEDSTRIJDVERSLAG VOLLEYBAL SVT2 9 maart 2015

Maandag 9 maart jl. speelden we een thuiswedstrijd tegen Oostermoer (Gieten). Direct bij het starten van de eerste set kwamen de dames van Oostermoer met een venijnige opslag op een grote voorsprong. Bijna lieten we de kop hangen, maar door een time-out van trainer Menno op het juiste moment en met de juiste woorden, kwamen we behoorlijk terug. Toch ging de eerste set naar Oostermoer met 13-25.

De tweede set ging met bijna dezelfde cijfers naar ons: 25-14; intussen hadden wij ook een opslagkanon!!!

En zoals het hoort, werd er flink gestreden om de derde en laatste set. Oostermoer trok aan het langste eind; 20-25.

We kijken terug op een geslaagde wedstrijd. Het kon beter, maar het had ook veel slechter gekund. Het drankje na tijd smaakte prima!

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.