´Wacht moar eem!´ Volleybaldames SVT2 pakken volle winst!

“WACHT MOAR EEM!”

Het was weer tijd voor een wedstrijd. Een hele mooie wedstrijd, want SVT2 heeft 11 mei gewoon eventjes gewonnen met 3-0.

Hoppa, In The Pocket.

Deze keer een pot tegen Oostermoer uit Gieten. Een redelijk gemakkelijke pot. Ja, ja, we moeten nu niet naast onze voetjes gaan lopen, maar het was toch echt een gemakkelijke pot.

De dames uit Gieten hebben vaak een steekje laten vallen. Of worden wij gewoon steeds beter? We raken op elkaar ingespeeld, hebben goede opslagen, fantastische smashen, tactiekbesprekingen, een motiverende yell en vertrouwen dat de ander de bal heeft als diegene ‘los’ roept of A la Margreet: “ Wacht moar eem!”.

De ene na de andere bal ging over het net en raakte de vloer. Het ging lekker. We hadden de juiste flow te pakken.

Coach Menno heeft niet veel tips hoeven geven en de derde set zelfs geen enkel commentaar.

Na tijd weer een drankje. Een gezellig team die dames uit Gieten. Leuk potje volleybal gespeeld onder toeziend oog van scheidsrechter Tineke.

Eindstand: 25‐14, 25‐14, 25‐10

Ik zeg: op naar de laatste wedstrijd van dit seizoen!