Vrijwilligersmiddag/avond 26 sept. 2015

Vrijwilligersmiddag/avond 26 september 2015.

Voor de vrijwilligersdag op zaterdag 26 september  heeft de groen- en kantinecommissie  alle vrijwilligers uitgenodigd voor een hapje en een drankje op ons sportpark. Ca. 50 personen hebben gebruik gemaakt van deze uitnodiging en in een aangenaam zonnetje werd een ieder verwelkomd met ‘exotisch uitziend’ drankje.

Daarna stapte men over op zijn/haar eigen drankje en werd men kort voor het eten nog speciaal welkom geheten door de voorzitter, die met name waarderende woorden uitsprak voor de inzet van alle vrijwilligers.

Na het eten werd het iets frisser en zocht men de kantine op, alwaar de ceremoniemeester Jan Leiting in sporttenue de aanwezigen onderhield met vele vragen over de sportvereniging Tynaarlo.

Al met al kunnen we terugkijken op een gezellige middag/avond en danken wij de groen- en kantinecommissie voor de prima organisatie.

Hoofdbestuur SVT

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.