Vrijwilligers hulp gevraagd

Hulp gevraagd: TT tribunes vegen/soppen !

SVT doet al jaren werkzaamheden op de TT baan om o.a. de contributies laag te houden en de kantine prijzen acceptabel te houden. Dit jaar heeft de SVT enkele extra data gekregen om op de TT tribunes te vegen en te soppen. Het levert flink wat geld op voor SVT en vaak is het maar 2 uurtjes werk voor 15-20 vrijwilligers. Soppen duurt langer van ongeveer 18.30 tot 21.15 als je uitgaat van 30 soppers. Bovendien is het erg gezellig!

Afdeling gymnastiek, volleybal en wandelen hebben al een drietal data bemand.

Onderstaande data staan nog open om te bemannen:

23-6-2015  soppen (ongeveer 40 man nodig) vanaf 18.00 vertrek bij de gymzaal

26-6-2015 vegen en soppen ongeveer 20 man nodig (is nog een optie) zelfde vertrektijd

26-8-201  soppen  zie 23-6-2015 zelfde vertrektijd

31-8- 2015 vegen ongeveer 20 man nodig zelfde vertrektijdEen vrijwilliger is onbetaalbaar

Wij denken vooral aan de oudere jeugd (jongens en meiden C, B, A), ouders en de senioren!

Je kunt je aanmelden via de mail op e.leiting@home.nl. Geef aub even aan welke datum/data je kunt en of je een auto mee kunt nemen.

Op het voetbalkamp hangen er ook inschrijf formulieren.

Wij hopen op veel steun!

Bestuur afdeling voetbal

Vrijwilligerswerk SVT maar geen wekelijkse verplichting ?

Wilt u als ouder best eens wat doen voor de club maar wilt u niet de verplichting tot wekelijkse actie ? Dan is hulp bij het vegen en soppen van de tribunes op de TT baan de ideale mogelijkheid!!

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.