Volleybalwedstrijd SVT2 – Animo

Volleybalwedstrijd 9 november 2015: SVT2 – Animo
De 2e wedstijd binnen 1 week voor de dames van SVT2.
Aangezien we als team bijna niet getraind hebben, en weer een andere speler in het team hebben, was het weer afwachten hoe deze wedstrijd ging verlopen. Na goed te hebben warm gedraaid en ingespeeld, een duidelijke yell, 2 vaste spelverdelers, mid-spelers en een wissel bij de buiten spelers begonnen we de wedstrijd. We hadden wel door dat dit een pittige partij werd, daar de dames van Animo goede opslagen en smashes hadden.
Ondanks goede coaching van Menno, waren de dames van Animo te sterk voor ons team in de eerste set.
Maar aan het begin van de tweede set, waar wij begonnen met de opslag veranderde er van alles. Opslagen gingen super. Ballen werden goed opgevangen, geblokt en met elkaar overgespeeld. Het liep als een trein. Aangemoedigd door Zwanny en Marieke gingen we ervoor, en…we wonnen de set!
Met goed vertrouwen gingen we de 3e set spelen. Weer volop actie van beide kanten, goed overspel en op het juiste moment even een time-out, ging de set gelijk op. Echter een bal op de voet…..en een foute opslag van onze kant was de set winst voor Animo.
Met een super goed gevoel hebben we allemaal gevolleybald, zweet op het voorhoofd en zelf twee dames van SVT1 zijn de gehele wedstrijd blijven kijken, omdat het zo spannend was.
Anja bedankt voor het fluiten, want dat was af en toe best een zware dobber…
Groet, speler dames 2