Volleybalteam SVT2 wint 1e uitwedstrijd!

Eerste overwinning uitwedstrijd SVT2!!

Woensdag 8 april | Assen

Onze vierde uitwedstrijd speelden wij afgelopen woensdag in Baggelhuizen tegen Omnigym. De vorige drie uitwedstrijden haalden we helaas een teleurstellend resultaat. Blijkbaar is het zonder Menno’s coaching toch wat lastiger!

De eerste set begonnen we rustig, gecontroleerd en doelgericht. De coach van Omnigym dacht ons nog in de war te brengen door een paar keer van speler te wisselen, maar dat mocht niet baten. We wonnen deze set met 25-20.

De tweede set ging helaas slechter en verloren wij met 20-25.

We hebben onze strategie voor de derde set weer op scherp gezet: hoge ballen, roepen en drie keer overspelen. Helaas had dit nog niet direct succes. We stonden als snel met 2-9 achter. Maar na een time-out speelden we weer wat beter en stonden zomaar gelijk met 16-16! De punten gingen er bij beide partijen om en om bij waardoor het uiteindelijk 23-23 stond. Spannend….! Uiteindelijk waren de laatste 2 punten voor ons, waardoor we met 25-23 deze set ook wonnen. Met deze einstand 2-1 kunnen we prima naar huis! Na afloop van de wedstrijd werden we uitgenodigd in de kantine om nog even wat te drinken en kregen we ook nog bitterballen aangeboden. Super geregeld!

Ook super was het dat Anja (van SVT1) met ons mee wilde doen! Anja heel erg bedankt; we hebben veel aan je gehad!!!