Volleyballers / -sters gezocht!

Hoi hoi, we hebben een nieuw volleyballid! Afgelopen week meldde Sarah Chamoun zich aan.

Nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom: wij zitten in de luxe positie dat we voor iedere positie 3 of 4 speelsters hebben, maar we hebben net te weinig spelers om weer twee teams te vormen!

Op dit moment zijn we met louter vrouwluu, van diverse leeftijden. Maar ook mannen zijn van harte welkom! Wij hopen zelfs dat enkele oud-leden terugkomen als er zich ‘smashers’ van het mannelijk geslacht aanmelden.

Voor meer info over de volleybaltak van Svt Tynaarlo: kijk snel op de website onder www.svtynaarlo.nl/volleybal en kom een keer meespelen! Nu nog in Yde, maar over een jaartje hebben wij de beschikking over de mooiste zaal van Drenthe!