VOLLEYBALLERS HEBBEN BALLEN!

• Niet alleen hebben we een paar nieuwe trainingsballen gekregen, maar ook de eerste mannen hebben zich aangemeld! De dames zijn daar heel blij mee en sinds enkele weken is SVT2 (die op maandagavond traint van 19:15 tot 20:45) dan ook een mix-team!! Misschien dat daardoor de wedstrijden (die we dit seizoen nog zonder mannen spelen) ook beter gaan lopen. We verloren dan wel de laatste wedstrijd met 1-2 , maar in de tussenstand staat SVT2 trots derde van de vijf teams. En we kijken omhoog!
  • SVT1 kan ook nog omhoog kijken. Zij staan vijfde van de zes teams. Zij kunnen dus ook nog wel wat aanmoediging gebruiken. Dit kan tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd op 13 april om 20:30. Kom en juich ze naar een overwinning!
  • Volleybal organiseert dit jaar, in samenwerking met de organisatie van de Beachparty, ook weer een beachvolleybaltoernooi op zaterdag 22 augustus 2015. Noteer deze dag alvast in de agenda. Meer informatie volgt uiteraard nog.
  • Een ieder (vrouw of man, jong of minder jong, ervaring of niet) die ook eens een balletje wil slaan, nodigen wij van harte uit op de maandagavond tussen 19:15 en 22:15. Uiteraard kun je altijd een paar keer meespelen! We hebben een beginnersgroep en een gevorderdengroep. Ook de keuze voor wel of geen wedstrijden spelen, is helemaal vrij! Loop gerust eens binnen en speel een balletje mee! Zeker met de nieuwe ballen speelt dat fantastisch!!!