Volleybaldames SVT 2 in actie tegen Oostermoer 2: aantal gewonnen sets ook 2!

31 oktober: Tynaarlo 2-Oostermoer 2

Maandagavond speelde SVT 2 tegen Oostermoer 2, bijna dezelfde shirts, bijna dezelfde yell en bijna hetzelfde niveau: het was spannend!

‘Team Diesel’ kwam rap op gang: na een tijdje achter gestaan te hebben in de eerste set wisten de dames van SVT 2 door middel van mooi samenspel en her en der wat geluk de set binnen te halen met 25-18. Fijn ook dat wij gewend zijn aan ons lage plafond en de tegenstanders niet: een aantal punten was daar ook zeker aan te danken.

Ook de tweede set moest er even op gang gekomen worden: wat opslagen in het net, wat geklungel en gevaarlijk spel (wat doet dat net daar toch in de weg te hangen!) en dan, als het echt moet gaan gebeuren, dan gebeurt het ook: mooi drie keer overspelen, goede ballen naar de spelverdeler en afgemaakte aanvallen: ook de tweede set wordt binnengehaald en wel met 25-22.

En toen? Was de tank leeg misschien? Of kwam Oostermoer 2 nu pas echt op gang? Het doet er ook niet meer toe: de derde set werd verloren.

Team Oostermoer 2 sloeg het aangeboden drankje vriendelijk af en keerde huiswaarts; SVT 2 dronk nog wat en kon tevreden terugblikken op twee gewonnen sets.

Op naar de volgende wedstrijd, 16 november in Assen. We zullen zien wat die brengt!