Volleybaldames SVT 1 in actie tegen VC Oostermoer 2

Onze tegenstander had bijna hetzelfde tenue aan als wij: eveneens van het merk Erima. Maar, merkte een van onze dames op: het is geen modeshow, laten we maar eens gewoon gaan focussen op winnen!

Maandag 16 november kwam bijna het voltallige negental van SVT 1 in actie tegen VC Oostermoer 2 uit Gieten. Alleen ‘Miekie’ moest verstek laten gaan, was niet fit. Gelukkig waren de resterende acht in bloedvorm, want yes! De volle drie punten werden binnengesleept!

In de eerst set werd duidelijk dat we deze dames ‘konden hebben’. Zij waren veel bezig met hun opstelling. Wij scoorden lekker. Eindstand 25-11. In mijn hoofd was dit stukje al geschreven… Maar…

In de tweede set werd er geklungeld. Oostermoer haalde ons in en stond zelfs even voor. Herwon het zelfvertrouwen. Helaas… voor Oostermoer… vonden wij de 17 punten die zij scoorden 17 teveel! Ook deze set werd, al was het zeker niet gemakkelijk, ook binnengehaald.

De derde set was de focus weer terug. Zelden zijn we voor tienen klaar. Maar met slechts 7 tegenpunten was de 3-0 overwinning een feit!

Bij de nazit, met Rivella en cola en een biertje voor scheids Menno, werd duidelijk dat Oostermoer hooggespannen verwachtingen had van deze avond. Zij hadden vorig jaar ons andere team geklopt en waren van plan dit vanavond te herhalen. Gelukkig voor hen komen er nog meer kansen, want we spelen dit seizoen nog drie keer tegen dit team.

Ondertussen hebben wij een idee voor een volgende training, om nog preciezer te leren smashen: zie www.facebook.com/hashtag/joinvolleybal?source=feed_text&story_id=914701898607548

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.

of

Log in met uw gegevens

Forgot your details?