Volleybal SVT2 pakken 2 punten!

Maandag 27 februari kregen wij de dames uit het verre Oostwold op visite. Daar waar we de vorige keer bij hun nipt hadden verloren met 2-1 waren we erop gebrand om nu punten te pakken.

De eerste set verloopt prima, niks bijzonders en in tegenstelling tot de meeste andere wedstrijden winnen wij de eerste set met 25-18!!

Maar Oostwold geeft het niet op. De tweede set loopt gelijk op. Helaas geven wij het op het einde toch weg: 23-25 is de eindstand.

Dan moet het in de derde set toch echt nog even gebeuren, want die moeten we binnenhalen. De tegenstander raakt helemaal ‘in de kluts’. Ze kregen de slappe lach en hier zien wij onze kans, punt na punt. Laat hen maar lachen met tranen: wij pakken ondertussen de winst! (Derde set wordt gewonnen met 25-13).

Na afloop zitten we nog even na met de dames en dan mogen wij ook meegenieten van de pret die zij hebben gehad. Een grappige woordspraak tussen de beide teams resulteerde in 2 punten voor ons!

Volleybal SVT2