Volleybal ‘aftrap’ nieuwe jaar

De derde helft bij voetbal leuk? Als dat de reden is waarom jij niet volleybalt: check de banner!

Twijfel je nog, bedenk dan wel dat volleyballen bij SVT vele voordelen biedt:

• Trainen op maandagavond: je begint je week sportief gezien meteen goed!
  • Verschillende trainingstijden: dus geen excuus meer dat je het niet redt na je werk!
  • Geen derde helft! Dat scheelt tijd, geld, en ruzie met je partner! :-)
  • Gezellige teams, met leuke mensen uit Tynaarlo, maar ook van daarbuiten!
  • Gezellige competitie: wij hebben veel plezier om de coaches van onze tegenstanders op het moment dat wij aan de winnende hand zijn. Plus: altijd een gezellige nazit. Plus: je komt nog eens ergens! Oosterwolde bijvoorbeeld! :-)
  • We hebben de nieuwste wedstrijdshirts van de hele omnivereniging!
  • Nieuw materiaal: we hebben al nieuwe volleyballen, maar we ‘krijgen’ zelfs een nieuwe trainingszaal!
  • Het beachvolleybaltournooi!
  • Trainer Menno: aan hem is menig yell gewijd. We luvvv lijntjes tikken!

Maar bedenk je ook:

• Volleybal is een teamsport. Besluit je je aan te sluiten, wordt dan geen ‘sponsor’ / kasspekker, maar kom dan ook regelmatig naar de trainingen! Vooral ook omdat we wedstrijden spelen en daar zo goed mogelijk op voorbereid willen zijn. Jouw afwezigheid is dus van invloed is op de anderen. Laat jij het afweten, dan… Kortom: kom trainen, zet je in en doe actief mee!
  • De kas moet af en toe gespekt. Je zult dus regelmatig gevraagd worden om iets te doen voor de vereniging. Denk aan de geraniumactie, het vegen van de tribunes bij de TT-baan, maar ook het helpen organiseren van het beachvolleybaltournooi. Niets is verplicht, maar alle hulp is welkom!

Maandag 4 januari startte het nieuwe volleybaljaar met een korte vergadering, waarna we gezamenlijk (SVT1 en SVT2) trainden en vier setjes speelden. Na afloop werd er geproost op het nieuwe jaar. En werd besloten dat die derde helft ‘misschien wel vaker zou moeten’! :-)