Voetbalnieuws

ckubkantine

Meidenarbitrage

Onder het motto vrouwen voor vrouwen is de KNVB een charme offensief begonnen om vrouwen en meiden te werven als scheidsrechter voor het vrouwen voetbal. Komende weken draait er een cursus basis opleiding scheidsrechter (BOS) speciaal voor en door vrouwen. Er is een docente van de KNVB aanwezig en alle deelnemers zijn alleen maar vrouwen. Als voorzitter en ook als arbiter heb ik regelmatig contact met de KNVB over dit soort opleidingen. Aangezien wij in Tynaarlo nog steeds een tekort hebben aan arbiters en wij een groeiende groep meiden binnen onze vereniging hebben is het daar wellicht mogelijk om scheidsrechters te vinden. Ik heb met de KNVB afgesproken dat er binnenkort een vrouwelijke scheidsrechter wordt aangesteld bij een van de wedstrijden van de meiden. Kunnen we wellicht na afloop hierover praten en wie weet komen er nieuwe arbiters bij uit de groep.

Kaartenbak

Zoals jullie weten zijn er veel vrijwilligers actief binnen onze vereniging. Toch weten wij nog te  weinig over onze leden. Wat ze doen, wat voor hobby’s ze hebben en vooral wat ze leuk vinden. Daarom heeft onder getekende een vragenformulier opgesteld in samen werking met het HB om meer inzicht te krijgen wat de leden kunnen en willen. Het gaat dan voornamelijk om de komende bouw activiteiten, maar ook over een bijdrage voor de acties, leider zijn o.i.d. Ik verzoek jullie om het formulier in te vullen en weer in te leveren bij de inlever adressen. De komende weken zullen alle leden, maar ook de ouders van jeugdleden van alle afdelingen zo’n formulier uitgereikt krijgen. Vul deze in en help ons een mooie kaartenbak te vullen.