Voetbalkamp 2015

Beste jeugdspelers van S.V Tynaarlo,

In het weekend van 5, 6 en 7 juni vindt weer het jaarlijkse voetbalkamp plaats. Alle spelers die in de E, D en C teams spelen zijn automatisch aangemeld. Ook alle spelers die geboren zijn tussen 1.1.2000 en 31.12.2005 en niet in de E,D of C teams spelen mogen meedoen.

Ook dit jaar is het deelnamegeld slechts 25 euro per deelnemer. Graag voor 1 juni het deelnamegeld storten op rekening 581143035 t.n.v. S. Lammerts en onder vermelding van de naam van de deelnemer. Mocht je niet kunnen/willen deelnemen dan verwachten wij voor 1 juni een reactie van jou bij Stefan Lammerts via desteeg4@hotmail.com. Ook als je niet het hele voetbalkamp aanwezig kunt zijn dan ontvang ik graag een reactie.

Mocht je voor 1 juni niet hebben betaald of een reactie van je hebben laten horen dan komt je naam in het laatste krantje voor voetbalkamp. Dan heb je nog een laatste kans om het geld over te maken of af te melden. Hopelijk komt dit niet zover en laat iedereen tijdig van zich horen. Aan het begin van het voetbalkamp moet je hebben betaald anders kun je niet deelnemen. Betaal dus tijdig!

Leiders

Zonder vrijwilligers is er geen voetbalkamp en ook dit jaar willen we weer beroep doen op zo’n 50 vrijwilligers. Wil jij ons helpen als leider of zou je ons op een andere manier willen helpen geef je dan op via voetbalkamptynaarlo@gmail.com en geef daarbij graag je telefoonnummer door zodat we in contact kunnen komen.

F-Jeugd

Ook voor onze jongste jeugd hebben wij een programma samengesteld! Alle F-jes van Tynaarlo worden op zaterdag 6 juni verwacht op het Voetbalkamp,  dus je bent automatisch aangemeld!!! Afmelden kan ook hierbij via voetbalkamptynaarlo@gmail.com voor 1 juni 2015. Nadere informatie over het programma volgt.

We zullen jullie de komende tijd op de hoogte houden van alle ontwikkelingen via het sportkrantje, www.svtynaarlo.nl, www.facebook.com/voetbalkamptynaarlo en via Twitter @JVKTynaarlo

Tot voetbalkamp!

De Voetbalkampcommissie