Verslag Tynaarlo 3 – Zdl.veen 3 1-4 11-10

Driede maakt de het de koploper lastig, maar wint niet….

Na de onverwachte, maar zeker verdiende winst in Harkstede vorige week, kwam afgelopen zondag koploper Zuidlaarderveen 3 op bezoek. Een ploeg die we goed kennen vanuit het verleden, hun aanvoerder heeft ook in het groen-wit gespeeld, bovendien zijn ze ook al eens op het Sterkuh Mannuh toernooi geweest. Een tegenstander waar we het altijd moeilijk tegen hebben, fysiek erg sterk, spelen hard (niet gemeen overigens) en hebben een aantal goede voetballers. Binnen twee minuten stonden we al op achterstand, nog niet helemaal wakker blijkbaar. In het resterende deel van de eerste helft ging het behoorlijk gelijk op. Helaas scoren de gasten vlak voor rust met een harde kopbal uit een corner de 0-2.

Na rust een aantal “verse” krachten en de Driede gaat op jacht naar een doelpunt. Deze komt er ook als PJ vrij voor de keeper komt en deze kansloos laat. De gelijkmaker lijkt een kwestie van tijd, zeker als een lob over de keeper erin lijkt te gaan, helaas belandt de bal op de lat. Kort daarna beslist Zuidlaarderveen de wedstrijd met een derde doelpunt en het geloof is weg aan Driede kant. Dat de 1-4 ook nog gemaakt is enkel voor de statistieken. Dit alles onder goede leiding van scheidsrechter Abrahams.