Verslag Tynaarlo 3 dd 23 okt. 2016

De week van de Driede

Afgelopen dinsdag voor velen de Zuidlaardermarkt, op donderdag trainen met pionnen, op vrijdag met het elftal naar FC Emmen om daar oa de rode lantaarn te zien in het clubmuseum en afsluitend op zondag de uitwedstrijd tegen Amecitia VMC. De eerste drie activiteiten verliepen zonder problemen, het laatste ging wat moeizamer. Op de inhaalzondag misten we een handvol spelers, maar gelukkig was er de versterking van Harrie “Pubquiz” Hadders, Hans “Directeur” Westerhof, Mark “Koehandel” Timmer en Geert “Afslag Assen” Tolner, heren dank voor de inzet.

De eerste twintig minuten waren beide teams redelijk aan elkaar gewaagd, daarna ging de thuisploeg een versnelling hoger spelen en moest de Driede op het tandvlees mee. Amecitia liet de bal makkelijk en snel rondgaan en wij moesten er veelal achteraan. Uiteindelijk 3-0 achter bij rust. Na het theeboertje zaten we beter in de wedstrijd mede door enorme werklust van alle mannuh. We kwamen tot een aantal kansen en een eretreffer was zeker verdiend geweest. Nu vielen ze helaas weer aan de andere kant. Op dit moment laten we VAKO 4 op basis van een schamel doelpunt meer achter ons voor de plek van de rode lantaarn. Toevallig gaan we zondag op bezoek bij koploper VAKO 5, daar hebben we weleens eerder gestunt en hun daardoor een kampioensschap afgehouden. De bal is rond…..

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.