Verslag Tynaarlo 3 6 sept. 2015

 

Tynaarlo 3, de Sterkuh Mannuh

De mannuh van Tynaarlo 3 hebben de eerste competitieminuten weer gemaakt.

Deze mannen, samen met de heren van Tynaarlo 4, zijn momenteel een belangrijke pijler binnen onze voetbaltak. Vertegenwoordigd op vele vlakken; functies binnen hoofdbestuur, wedstrijdsecretariaat, sponsoring SVT, jeugdleiders en trainers, scheidsrechter bij de jeugd, compostactie etc.

Maar op zondagmorgen voetballen ze, dit seizoen ingedeeld in regio Hoogezand. Ondergetekende speelt liever tegen Drentse dorpsclubs, waar je wel een passende mentaliteit en gezelligheid op een sportcomplex aantreft.

Het valt al niet mee om elke zondag zelf een scheidsrechter te regelen, en als je dan ook nog een ploeg als Kielwindeweer 2 op bezoek krijgt, dan wordt je daar niet vrolijk van. Gelukkig stond scheids Gilles zijn mannetje om het verbale geweld van de gasten in het eerste kwartier te weerstaan. De Driede kwam snel op 2-0 voor dankzij Breuk en Appie. De gasten bleken toch jonger, sneller en beter te zijn en gingen daardoor met een 2-5 voorsprong de rust in. Het Driede kon de boel niet meer omdraaien en zo stond uiteindelijk een 3-7 uitslag op

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.

of

Log in met uw gegevens

Forgot your details?