Verslag sterkuh mannuh 6 nov. 2016

Sterkuh mannuh : wederom strijd.                                                  4

Afgelopen zondag moesten de sterkuh mannuh thuis aantreden tegen de steviguh mannuh uit ekehaar. Omdat er een aantal spelers afwezig/geblesseerd waren was de selectie aangevuld met “nak” , “tita” en “jurjus” van het vierde, en werd er om tien uur afgetrapt.

Meteen werd svdb bij de strot gepakt en waren het “appie” en “tita” die de 1-0 op de slof hadden, maar helaas wist de keeper van ekehaar (overigens met werkhandschoenen aan) zijn doel schoon te houden. Aan de andere kant was het de overigens veel te goede spits die een corner wist binnen te koppen (0-1)en vervolgens een scherpe counter in de korte hoek van “veenlijk” knalde (0-2). In plaats van 2-0 was het dus 0-2 en de sterkuh mannuh konden weer eens achter de feiten aan hobbelen.

Nadat “brinkie”, “de beul” en “sleit” geblesseerd moesten afhaken, waren “breuk”en “kokkie” net op tijd om de gelederen aan te vullen. Inmiddels vorderde de eerste helft al aardig en wist “dagobert” de 1-2 binnen te schieten na een matig weggewerkte corner. Rust. Na de rust mochten de sterkuh mannuh naar zwembad goal toe voetballen en dat leidt altijd tot doelpunten. Zo ook deze zondag. Het was “tita’ die de 2-2 binnen wist te werken, maar vlak daarna was het de veel te goede spits van svdb die de 2-3 binnen kopte.

Gelukkig had “tita “ weer een antwoord, na een mooie voorzet van “darchibald” en hij knalde de 3-3 binnen.  Wederom konden de sterkuh mannuh deze stand niet vasthouden, en de 3-4 was alweer een feit.   Na wat schermutselingen van “tovenaar” met zijn directe tegenstander (hij zou hem drie keer op de tenen gestaan hebben) kon de beste man zich niet meer beheersen en “rubens” zag zich genoodzaakt om de man naar de kant te sturen.

Met een man meer werd de druk nog maar weer eens opgevoerd.

Nadat “appie” twee keer de paal had geraakt was het “kokkie” die de 4-4 binnen wist te werken. Dit leverde weer irritatie op bij de tegenstander en nog een man werd verwijderd. Ook de laatste minuten speelden de sterkuh mannuh dus tegen tien man, en de 4-4 kon over de streep worden getrokken. Een punt gewonnen !! dat is al heel wat op het moment.

Het bier en de ballen smaakten best. Volgende week een nog taaiere strijd voor de boeg : SVZ komt bij ons op bezoek.   Een ploeg die makkelijker doelpunten maakt dan  wij…………maar zeg nooit nooit.

Kom het aanschouwen op veldhuus veld, en u weet het :kom op tijd, want vol = vol en de ballen zijn op voordat u het weet……..

De djords beker ging naar dagobert voor zijn goal en zijn hakje.

djords

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.

of

Log in met uw gegevens

Forgot your details?

Spring naar toolbar