Verslag kampioen JO11-1 SVT!!!!!

Tynaarlo E1 in stijl naar het kampioensschap

Na de bekerrondes tegen andere 4e klassers in september was eigenlijk al duidelijk dat onze E1 waarschijnlijk kampioen zou worden.  Snel werd contact gezocht met de KNVB om dit team hoger in te delen, maar de KNVB blijkt wederom een enorm log orgaan te zijn met de flexibiliteit van een stoeprand. Niet gelukt dus. Met als gevolg allemaal dikke overwinningen. 122 goals voor in 8 duels betekent zo’n 15 goals per wedstrijd gemiddeld. En dan hebben we het nog relatief rustig aan gedaan tegen de laagvliegers. Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen nr 2 op het programma. Volgens de leiding van ACV hadden hun jongens al een tijd naar deze wedstrijd toegeleefd. Tynaarlo was op alle fronten (technisch, tactisch en fysiek) veel beter. Veel doelpunten werden wederom uitgespeeld via veel verschillende spelers. De gunfactor naar elkaar was dik in orde. Uiteindelijk stond er 1-15 op het bord. Uiteraard de complimenten van de tegenstander, welke behoorlijk onder de indruk was van onze groen-witte machine. En hoe nu verder? Gewoon bescheiden een klasse omhoog of de reuzesprong maken en direct naar de 2e klasse? Bescheiden als we zijn bij SVT ligt het eerste voor de hand, maar waarom niet echt een stap hoger? Zonder weerstand wordt het talent wat in dit team zit niet beter.

Uiteraard zijn we met z’n allen zingend en hossend op de kar nog het dorp rondgeweest.

Zaterdag as sluiten we het seizoen met een thuiswedstrijd om 11:00u. Wie dit sterrenensemble nog een keer aan het werk wil zien weet waar ie moet zijn