Verslag JO9 5 nov. 2016

Zaterdagochtend om 9.00 uur de wedstrijd tegen HSC JO9-4G, de nummer vier in de poule. Met een riante doelsaldo (19 doelpunten voor, 5 doelpunten tegen) voor op de nummer twee (Hoogezand JO9-1) in de poule, met gelijk aantal punten, gingen we met een positief gevoel de wedstrijd in. De eerste helft werd het publiek met mooi voetbal, goed overspel en mooie doelpunten vermaakt. De tweede helft werd het wat rommeliger en kwam HSC toch meer op de helft van Tynaarlo. De nul werd uiteindelijk gehouden en de tien werd gehaald (10-0).

In de loop van de dag werden ook de overige uitslagen bekend. Waaronder ook van de nummer twee in de poule, Hoogezand. Hoogezand bleek met 21-0 te hebben gewonnen waardoor het verschil in doelsaldo voor nog maar tien is. Met nog twee wedstrijden te gaan, zullen onze jongens nog flink aan de bak moeten. Veel doelpunten maken is onze doelstelling.

Zaterdag 12 November spelen onze jongens, de één na laatste wedstrijd, thuis om 9.00 uur tegen ZFC Zuidlaren JO9-4. Komt allen kijken en aanmoedigen!

De leider van JO9-1