Verslag JO9-1 – ZFC Zuidlaren 12 nov. 2016

Verslag SVT JO09-1 (F1) – ZFC Zuidlaren

Op deze koude zaterdag morgen speelden we om 9.00 uur onze voorlaatste wedstrijd van de najaarscompetitie. Het veld was zelfs nog wit van de vorst. Bovenin de competitie is het erg spannend we begonnen de wedstrijd met net zoveel punten als Hoogezand maar met een beter doelsaldo. Onze missie was dan ook om te winnen en veel doelpunten maken. Binnen een halve minuut stonden we dan ook al voor met 1-0 en binnen 5 minuten was het 3-0, de rest van de eerste helft bleven we aandringen en vielen nog wel de 4 en 5-0 we hadden veel kansen maar de bal ging er niet in. Na de ranja gingen we de kou weer in met de doelstelling om een mooie pot voetbal te laten zien aan de grote hoeveelheid toeschouwers, dit resulteerde dan ook in een 12-0 eindstand.

Zaterdag 26 november om 10.00 uur spelen we onze laatste wedstrijd met de insteek om proberen kampioen te worden. Het zou een spannende laatste speelronde worden tot op het moment van schrijven is de definitieve uitslag van de mede koploper nog niet bekend. In de laatste speelronde spelen de bovenste vier tegen elkaar.  Wij zelf spelen dan uit bij Be-quick (stadion Esserberg in Haren). We hopen dan ook weer op veel publiek.

Tevens feliciteren wij de spelers en leiders van svt Jo11-2(E2) met hun behaalde kampioenschap.                                                                                            De leiders

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.