Verslag JO11-2G

IMG-20160827-WA0000

JO11-2G

Intussen zijn we weer een aantal wedstrijden verder, en alles gaat zeer voorspoedig, we winnen alles met dubbele cijfers, al is de eerste helft soms nog wat zoeken  in de tweede helft pakken we het op en spelen we ook al mooi over. Zaterdag heeft FC Assen verloren van Archilles, we stonden met FC Assen samen op de eerste plek. Nadat wij gewonnen hadden van Leo Loon werd het al snel duidelijk.

Zaterdag 12 november om 09:00 is onze kampioenswedstrijd.  Wij hopen natuurlijk dat alle opa en oma’s en alle andere ons massaal komen aanmoedigen!!

Wij zijn super trots op de jongens, want met een nieuw samengesteld team hebben ze toch laten zien dat ze samen een goed team kunnen zijn.

Boys we zien jullie zaterdag, en wij leiders nemen in ieder geval voor de zekerheid droge kleding mee J

Jilje en Elvira