Verslag JO11-2

JO11-2/ E2

Inmiddels zijn we begonnen met de competitie en hebben we onze 3e wedstrijd achter de rug.    En we moeten zeggen dat we apetrots zijn op deze boys.

De eerste wedstrijden van de bekerwedstrijd was het erg zoeken voor zowel de kids als ons leiders.    Welke positie speelt welk kind. Maar nu we begonnen zijn met de competitie moeten we zeggen dat we iedereen wel op zijn juiste plekje hebben staan.

Achterin hebben we de boel goed vast staan met Jesper, Nick en Milan. Langs deze boys komt men moeizaam.  Op het middenveld hebben we Romke, Stephano staan afwisselend met Aljan staan, want ook Aljan staat wisselend met Roy op Doel.

Deze drie heren weten inmiddels de ruimte goed te vinden en lopen inmiddels goed mee terug.    En in de spits staan 2 van de jongste spelers van ons team, Kyano samen met Daan deze 2 heren weten samen met de assists van de middenvelders al mooi de ballen in het net te krijgen. Uiteraard assisteert Roy in de spits, wanneer hij niet in zijn doel staat de ballen op te vangen.   Onze keepers Aljan en Roy staan goed hun werk te doen, we hebben nog maar

3 doelpunten tegen gehad!

Inmiddels hebben al 3 wedstrijden met dubbele cijfers gewonnen, we staan op dit moment op de eerste plek, maar FC Assen hijgt in onze nek, we staan nog met 1 doelpuntje voor. Aankomende zaterdagmiddag spelen we tegen de nummer 3, dat zal de eerste wedstrijd worden waarbij we wat tegenstand kunnen verwachten. Mocht u een gaatje over hebben in de agenda kom zeker kijken naar deze Boys.

De leiders van E2