Verslag Driede 25 okt.

Sterkuh Mannuh: Uit is goed voor U.

Zes punten gehaald in binnen een week, notabene alles behaald buiten eigen Veldhuusveld.

Vorige week zondag 0-4 winst op Westerbroek 2. We hadden versterking in de vorm van de Timmers; Tita en Mark van de Karrestroeten. Ook Evert offerde zijn vrije zondagmorgen op om met ons mee te doen. Om eerlijk te zijn was dit een kwaliteitsinjectie die we goed konden gebruiken. Volgens mij hebben de Sterkuh Mannuh zelden zo goed gespeeld als daar in het eerste half uur. Toen de kruitdampen opgetrokken waren stonden we met 0-4 voor. Na rust was het een ander verhaal, drie jongens van Westerbroek 1 kwamen in het veld en het werd zwaarder voor de Driede. Met veel wilskracht bleek de 0-4 ruststand ook de eindstand te zijn.

Afgelopen zondag op bezoek bij Kwiek 4, het was een inhaalweekend en dan weet je bij dat soort clubs nooit wie je tegenover je krijgt. Wij hadden Robbie Strieker mee als welkome versterking. Hij speelde vooral voor rust erg goed en was grotendeels verantwoordelijk voor wederom een 0-4 ruststand.

Meteen na het theeboertje een slippertje van Veenbopper op goal, bal was over de doellijn, de scheidsrechter was de enige die vond dat het geen doelpunt was. Na een uur werd het ook nog 0-5 en was de buit binnen. Toch deden de oudjes van Kwiek er nog een schepje bovenop en maakten nog twee goals. Daar bleef het bij en dus konden de punten weer mee richting Tynaarlo.

Volgende week komt kampioenskandidaat Hoogezand 6 op bezoek, een ploeg van een heel ander kaliber.

Komt dat zien.

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.