Verlenging sponsorcontract Rabobank

Rabobank trotse sponsor van ruim 6.000 voetballertjes.

Op dinsdagavond 4 september werd in het bijzijn van 24 voorzitters van 24 jeugdvoetbalverenigingen, waarvan de Rabobank sponsorpartner is, de huidige sponsorcontracten met 3 jaar verlengd. Deze ondertekening vond plaats bij de voetbalvereniging Rolder Boys in Rolde.

Rolde: 24 voetbalclubs hebben de sponsorovereenkomst met de Rabobank getekend. COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG

Al enige jaren is Rabobank Assen en Noord-Drenthe de vaste sponsorpartner bij de jeugd van de voetbalverenigingen in de gemeenten Aa en Hunze, Assen, Midden-Drenthe en Tynaarlo. Een uniek partnership waaruit inmiddels mooie relaties en verbindingen zijn ontstaan. Voor de bank is de jeugd een belangrijke doelgroep, want uiteindelijk zijn zij de toekomst. 70 bestuurders waren aanwezig bij de ondertekening. Vertegenwoordiging vanuit de bank kwam van haar 4 marktteams van gemeente Aa en  Hunze, Assen, Midden-Drenthe en Tynaarlo. De voorzitters van de marktteams ondertekenden het sponsorcontract namen de bank.

Bijgevoegde foto is gemaakt door Marcel J. de Jong fotografie.

©2018 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.