Vacature Secretaris Hoofdbestuur

Wil jij het Hoofdbestuur versterken?

Kun je goed schrijven en is plannen & organiseren voor jou geen probleem? Solliciteer dan naar functie van secretaris! Hieronder lees je wat de functie inhoudt, en hoe je kan reageren.

Functie-inhoud
• Vormt samen met de voorzitter en de penningmeester het dagelijks bestuur.
• Doet de organisatie en planning van de vergaderingen van het hoofdbestuur en van de algemene ledenvergadering.
• Is verantwoordelijk voor de agenda, de agendaplanning en de verslaglegging voor de bestuursvergaderingen en voor de algemene ledenvergadering (ALV). Houdt actie en besluitenlijst bij.
• Draagt zorg voor bekendmaken van bestuursbesluiten via de daarvoor aangewezen communicatiekanalen.
• Maakt bij de agendaplanning gebruik van het meerjarenplan, jaaractiviteitenplan, de jaaragenda en de begrotingscyclus.
• Is verantwoordelijk voor het papieren en digitaal archief van de HB vergaderstukken en voor de officiële stukken, zoals statuten, huishoudelijk reglement, notariële akten.
• Verzorgt de administratie zoals Kamer van Koophandel inschrijving, E herkenning, Verklaring omtrent gedrag (VOG) enz. en uitgaande mail.
• Is verantwoordelijk voor de interne en externe correspondentie van het hoofdbestuur, en zorgt voor tijdige verspreiding van correspondentie/inkomende post (digitaal en op papier) naar de personen/organen voor wie deze post is bestemd.
• Zorgt voor de samenstelling en het verspreiden van het jaarverslag van de OMNI en houdt daartoe contact met de secretariaten van de verschillende afdelingen en commissies voor het aandragen van hun jaarverslagen.
• Bewaakt en handelt vanuit de statuten en het huishoudelijk reglement van de OMNI.
• (Mede)ondertekenen, verzenden en het bewaren van een afschrift van stukken namens het bestuur.

Tijdsbesteding
• Formeel 10 x per jaar vergadering
• Formeel 1 x algemene ledenvergadering
• Telefonische en mail contacten enkele uren per maand

Kwalificaties
• Goed kunnen schrijven
• Uitstekende digitale vaardigheden, o.a. Office
• Goed kunnen organiseren en plannen
• Flexibele instelling en stressbestendig
• Gezonde dosis humor

Gewenst
• Ervaring in een administratieve of secretariaat functie

Vragen of reageren? Neem dan contact op met Trijnie Faber, voorzitter HB via tel. 0653771658 of voorzitter@svtynaarlo.nl

©2021 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?