Update werkzaamheden rotonde 17-4-2019

Planning

  • Op dinsdag 23 april wordt de noodweg voorzien van asfalt. Op donderdag 25 april gaat de noodweg aan het eind van de dag open voor het verkeer. Tegelijkertijd wordt de Zuidlaarderweg (N386) ter plaatse van de nieuwe rotonde afgesloten voor het verkeer. De maximumsnelheid op de noodweg is 30 kilometer per uur.
  • Ondanks de noodweg is een afsluiting van de Zuidlaarderweg ter plaatse van de nieuwe rotonde noodzakelijk in twee weekenden. Naar verwachting zijn dit twee weekenden in juni. De data zijn nog niet definitief. Zodra dat het geval is, wordt u geïnformeerd.
  • De weersomstandigheden kunnen de duur van de uitvoering van het werk beïnvloeden.

 

Fietsers en voetgangers

Op het moment dat de noodweg in werking gaat, is het als fietser en voetganger niet meer mogelijk over te steken ter plaatse van de Dorpsstraat / Berkenlaan. Er wordt een oversteeklocatie met een verkeerslicht gecreëerd ter plaatse van het bouwbord / Zuidlaarderweg 6, zie bijgevoegd kaartje. Voor de veiligheid wordt het fietspad van de noodweg gescheiden door middel van barriers en hekken. Naast de noodweg wordt tijdelijke verlichting geplaatst.

 

Omleiding

Om verkeersdrukte op de wegen rondom de aanleg van de rotonde te beperken, raden wij doorgaand verkeer aan te rijden via de N34 en A28. Bestemmingsverkeer voor Tynaarlo kan gebruikmaken van de Stationsstraat, de Dorpsstraat en Hageneind. De route staat op borden langs de weg aangegeven.

 

Bereikbaarheid MFA en sportvelden

De MFA en sportvelden blijven bereikbaar. Tijdens activiteiten kan er geparkeerd worden aan de Lindenstraat, Dorpsstraat en Berkenlaan.

 

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.

of

Log in met uw gegevens

Forgot your details?

Spring naar toolbar