Tynaarlo scoort in fairplay competitie!

Sportvereniging Tynaarlo heeft in het afgelopen seizoen zeer goed gescoord in de fairplay competitie. Deze competitie is opgezet door scheidsrechtersvereniging Oldambt en Veenkolonien uit Wildervank en wordt jaarlijks uitgereikt aan de sportiefste vereniging die zijn aangesloten bij de scheidsrechtersvereniging die deel uit maakt van de landelijke COVS (centraal organisatie voor voetbal scheidsrechters).
  • In deze fairplay competitie krijgt men voor elke gele of rode kaart en schorsingen of ander wanordelijkheden (straf) punten.
  • De vereniging met de minste punten wint de competitie.

In het afgelopen jaar was dat Tynaarlo die de beste bleek uit de ruim 50 bij de COVS aangesloten verenigingen uit Groningen en Drenthe!

De uitreiking vond zondag 18 november plaats op sportpark De Spil, voor aanvang van de thuiswedstrijd van Tynaarlo 1.

©2018 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.