Uitpakken op 5 december

Uitpakken op 5 December

5 December is de dag van pakjesavond en ook de E2 heeft op deze dag flink uitgepakt. De jongens en meiden hebben er een leuke wedstrijd van gemaakt voor SVT.
De wedstrijd tegen Fit Boys E4 was de laatste wedstrijd van deze competitieronde en bij winst konden we een plekje stijgen op de ranglijst. Met een fris stormwindje gingen de spelers er voor. Met goede combinaties gingen we op zoek naar het eerste doelpunt. Binnen 10 minuten had Tobe het eerste doelpunt gescoord. Vlak daarna scoorde Aljan zijn eerste doelpunt van het seizoen. Mart maakte de volgende twee doelpunten zodat het met rust 4-0 was.
Na de rust kwamen we pas echt op gang en kwam de tegenstander bijna niet meer over de middenlijn. Stephano (3), Tobe, Arend (4), Mart en een eigen doelpunt zorgden voor een mooie eindstand van 14-0.
De enige die het rustig aan moest doen was Roy. Als keeper heeft hij maar een paar ballen gehad. Dit kwam voornamelijk door het goede verdedigende werk van Nick en Suze. We mogen Tirza niet vergeten, want met veel inzet en goede acties had ze ook een belangrijk aandeel in de winst.
Na de wedstrijd hebben we met warme chocolademelk en pepernoten de competitie afgesloten.

De E2 heeft een leuk eerste helft van het seizoen gehad met een mooie 5e plaats van de 12 teams. We spelen als team goed samen en weten elkaar te vinden in het veld. Elke wedstrijd zien we mooie combinaties en doelpunten. De onderlinge sfeer is goed en ook buiten het veld is het gezellig.
We hebben alweer zin in de zaalcompetitie.

Elvira en Bastiaan