UIT HET ARCHIEF VAN DE WEDSTRIJDSECRETARIS 2.

In de loop der jaren bouw je als wedstrijdsecretaris een aardig archief op. In de 20 jaar!! dat ik die functie bekleed vormt dat een mooie basis om af en toe eens terug te kijken. Allereerst nog even terug kijken op vorige week. De trainer van Tynaarlo 1 was toen Rene Dreize en leider was Hans Westerhof.

Zoals vorige week beloofd, kijken we nog even naar de andere elftallen van Tynaarlo in 1996.

Tynaarlo 3 speelde toen op 24 november thuis tegen Rolder Boys 5. Spelers van Tynaarlo 3 waren toen: Richard Brink, Patrick Brink, Luuk Hof, Harald Homan, Klaas Kaspers, Bunny Ringelink, Erik Rozema, Gerrit Timmer, Gert Jan Timmer, Arjan Bakema en Martijn Oosterheert. Wissels waren toen Martijn Donderbroek, Theo Lammers en Alfred Holman. De wedstrijd eindigde in een 10-1 overwinning voor Tynaarlo. Scheidsrechter was toen ook al Roelof Ruben.

Op zondag 6 april 1997 speelde Tynaarlo 4 tegen Kiel Windeweer 3. De uitslag werd 2-4 en scheidsrechter was Egbert Liekstra.

In Tynaarlo 4 speelden : Jaap Hadders, Wietze Jan Homan, Martin Kamps, Johnny Koops, Richard Lampe, Freek Lap, Henk Meyering, Wolter Nienhuis, Tonny Nijdam, Barry Schuiling en Lammert Timmer. Wissel was er maar een en dat was Rene Veldman.

In die tijd had Tynaarlo ook nog een vijfde elftal en wel de V 1.

In dit elftal met leider Jaap Kaspers en scheidsrechter Jan Blaauw won op zondag 13 oktober 1996 met 3-0 van Eext V 1.

De spelers waren: Gezinus Darwinkel, Jannes Darwinkel, Meerten Bralts, Gerrit Geerligs, Jan Holman, Rinus Lodder, Jan Lampe, Jan Nolles, Jelle de Vries, Jan Zwiers, Abel Homan en wissels Luit Wieringa en Henk Homan.

Binnen kort duik ik nogmaals in het archief om het seizoen 1999-2000 voor het voetlicht te halen, omdat dat het jaar is dat Tynaarlo 1 kampioen werd in de vijfde klasse en promoveerde naar de vierde klasse.

Wedstrijdsecretaris

Roelof Leuning

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.