Tynaarloër wandeltocht groot succes

Zaterdag 15 april jl was onze 42e Tynaarloër wandeltocht. Wij hadden bijna 100 wandelaars meer dan vorig jaar. Dat heeft het dorp wel gemerkt want er waren veel auto’s die een parkeerplek zochten.  Alles werd in goede banen geleid door onze vrijwilligers. De startlocatie was dit jaar café Centraal in Tynaarlo na jaren vanaf dorpshuis ‘t Achterhoes te hebben gestart. Het was even wennen, hoe zet je de tafels en stoelen neer en hoeveel heb je nodig. Maar alles verliep prima en volgend jaar kunnen wij weer gebruik maken van de gastvrijheid van café Centraal.

Het weer begon wat regenachtig maar al gauw werd het droog en scheen de zon. Klaas Boonstra had weer mooie routes uitgezet en kreeg diverse complimenten van wandelaars. Wij zijn dan ook zeer tevreden en gaan binnenkort weer aan de slag met de avond4daagse, de wordt gehouden van 12 tot en met 15 juni. De startlocatie zal OBS het Oelebred zijn. Tot dan!