Tynaarlo volleybalsters winnen eerste wedstrijd: 3-0 in the pocket!

Setstanden waren 25-21, 25-23 en 25-7 tegen de ploeg uit Ekehaar.

• Trainster/coach Thea had haar nieuwe SVT-trainingsjasje aan. Dat kan uiteraard hebben bijgedragen aan de winst! Net als het feit dat we ein-de-lijk onze nieuwe tenues konden inwijden!
  • Zwanny floot, en niet onverdienstelijk. We zullen niet zwart op wit zetten dat… :-)
  • Sam, ons nieuwste lid, hield de punten bij… en dat deed ze prima!
  • Opvallend was dat Gé, die vorige week de kop wat liet hangen tijdens de training, in bloedvorm was! Ze scoorde en smashte zich een slag in de rondte. Haar geheim? Gnocchi! Ook Marieke had de slag te pakken. Zij had wortels gegeten. Geen idee of dat helpt, maar we hebben afgesproken dat we de volgende keer voor een wedstrijd bij Gé en/of Marieke gaan eten!
  • Tineke had een paar mooie reddingen en Sarah rende zich de benen uit het lijf, fanatiek als ze is. Haar motto? Leuk spelen, is 1, maar winnen is 1+1! :-)
  • Rianne had ook een baalmoment, ze sloeg veel uit. Maar wel hárd uit. Nu nog even springen en ze gaan allemaal in, hárd in!
  • Mireille ging na afloop tevreden aan de Radler. Sarah is fanatiek, maar Mireille misschien nog wel fanatieker!
  • Annemarie maakte in de laatste set een hele riedel punten. Thea’s tips, lekker ver achterin serveren, blijken prima tips te zijn! In ieder geval tegen Ekehaar! :-)
  • Arme Irene verstuikte meteen bij het inspelen al haar enkel. De zaal geurde naar mentol, dat zit nu eenmaal in de icepacks van de Lidl. Beterschap, blonde krullebol! :-)

©2018 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.