Tynaarlo JO11-1 – Gasselte JO11-1 4-3-2017

Tynaarlo JO11-1 begint goed op het veld

Na een redelijk geslaagde zaalvoerbal periode konden de jongens en meiden van JO11-1 niet wachten om het veld weer op te gaan. Een klasse hoger dan voor de winter. Het verzoek was ingediend om twee klassen hoger te gaan spelen, maar de KNVB trekt zoals wel vaker z’n eigen plan.

Gasselte JO11-1 kwam op bezoek, al vlot bleek het voornamelijk eenrichtingsverkeer te zijn richting het Gasselter doel. De keeper van de sportieve gasten speelde een knappe wedstrijd, maar kon toch niet verhinderen dat de groen-witten met 6-0 voor ging rusten. Na de rust werd er vrolijk door gecombineerd en gescoord waardoor een 11-0 uitslag ontstond. Dit alles onder de professionele leiding van Bert Lampe. De verwachting is dat Tynaarlo samen met Annen gaat strijden om de titel in deze klasse. Aangezien dit team van Annen ons onlangs uit de beker speelde, zijn we gebrand op sportieve revanche. Zaterdag spelen we op het mooie sportpark van Rolder Boys, een tegenstander die we nog kennen van het zaalvoetbal.

Harold Darwinkel