Tynaarlo JO11-1 alweer los op het veld

Mede vanwege het ontbreken van de zaalcompetitie is Tynaarlo JO11-1 vroeg in het jaar begonnen op het veld. Vanwege goede contacten met de trainer/leider van Amecitia VMC JO11-1 was een oefenduel snel belegd. Op een prima kunstgrasveld werd tegen een prima tegenstander gespeeld.

Amecitia speelt in de eerste klasse: het hoogst haalbare op amateurniveau in Nederland voor deze leeftijdscategorie. Een zware kluif, dat wisten we van tevoren!

  • In de eerste tien minuten hadden we het verdedigend prima staan.
  • Weliswaar zelf weinig aan de bal, maar nauwelijks een kans werd weggegeven.
  • Op den duur werd de druk op ons doel toch te groot en toen ging het snel: 6-0 achter bij de rust, dat was ons niet eerder gebeurd.

Een aantal beteuterde gezichten in den kleedkamer, maar die klaarden al gauw op! Afgesproken werd om alles te blijven geven tot het eind, ongeacht de uitslag.

  • In de tweede helft kwamen we er meer uit,
  • kwamen tot een verdiende eretreffer en
  • een tweede of derde had er ook in gekund.

Uiteindelijk met 10-1 verloren van een tegenstander, die op elke positie een goede speler had staan. Daarnaast het merendeel ook nog tweedejaars ‘E-jun’. Tel daar bij op dat wij grotendeels eerstejaars jongens hebben en geen mogelijkheid tot selectie. In dat opzicht hebben we het prima gedaan en gaan we waarschijnlijk een spannend jaar in de tweede klasse tegemoet.

©2021 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.

of

Log in met uw gegevens

Forgot your details?