Tynaarlo F1 – VAKO F1 26-3-2016

Tynaarlo F1 wint dorps derby.

 

Afgelopen zaterdag om 9:00 stonden de talenten van f1 weer in de wei. Ditmaal kwam Vako F1 op bezoek.

Dit team waren allen een kop groter dan onze jongens.

De leiders Harold D en Bert van W hebben de Johan Cruijf filosofie toegepast bij  Tynaarlo wat resulteerde in een knap dribbelend en tiki taki voetballend F1.

Na 10 minuten stond het dan ook 1-0 voor Tynaarlo door Jesper D. Ook Vako kwam goed uit de startblokken en er werden vele duels uitgevochten binnen de lijnen.

Toch wist wederom Jesper d weer te scoren en liet de 2-0 op het scorebord zetten.

Hierna werden onze jongens wat overmoedig en vele spelers  moesten de slaap nog wat uit de ogen wrijven waardoor Vako snel de 2-1 scoorde. Dit was tevens de rust stand.

Na een pep talk en ranja begonnen beide teams wat slap aan de 2e helft veel balverlies en weinig samen spel zorgde ervoor dat de vele supporters langs de zijlijn niet werden verwend op goed voetbal.

Toch werden allen wakker geschud nadat Lukas Koeman D zijn linker been tegen het leer trapte uit een vrije trap van 20 mtr. De keeper van Vako was kansloos en hoorde enkel het gesuis van de bal langs zich langs gaan om erna de bal uit het net te vissen 3-1.

Vako F1 gaf niet op en stroopte de mouwen op om snel Milan de keeper van Tynaarlo te testen even later drukte ze de bal ook tussen de palen 3-2.

Hierna was Vako niet meer in staat om aan te zetten voor de gelijkmaker waarna Lukas D ook de 4-2 als eindstand wist te noteren.

Al met al een mooie overwinning van onze jongens op Vako F1.

We zijn nu mede koploper in deze sterke 2e klasse competitie.

Ook willen we het publiek bedanken die jong en oud in grote getallen aanwezig waren. Top.

 

Langs de Zijlijn.

©2020 Sportvereniging Tynaarlo. Alle rechten voorbehouden.

of

Log in met uw gegevens

Forgot your details?

Spring naar toolbar