Tynaarlo F1 – SJO ZVC’14 6-0 (16 mei 2015)

F1kampioen

Tynaarlo F1 walst over ZVC F1 heen.

Het was even wennen om te voetballen op relatief hoog niveau, maar de heren en dames van F1 hebben nu de smaak te pakken.

Werd twee weken geleden Asser Boys nog kansloos naar huis gestuurd, dit keer was het ZVC F1 wat geen schijn van kans had. Zonder Daan en Tirza, maar met de aanwezigheid van Aljan werd ZVC al snel terug gedrukt op eigen helft. Al snel werd kans op kans verkregen, maar de keeper van de tegnstander hield knap zijn doel schoon. Bij ZVC liepen drie goede voetballers, maar als ze eens dreigend richting het Tynaarlo’er doel kwamen gaven Lucas en Suze hen geen kans.

Vlak voor de ranja kreeg de ZVC keeper een schot van Jesper D niet onder controle en deze verdween via de paal en het achterhoofd van de keeper in het doel. De groen-witten drukten meteen door en Karst was er als de kippen bij om een rebound binnen te tikken. Keeperswissel in de rust, Roy voor Aljan. Na rust was het vrijwel meteen gespeeld toen Jesper K twee keer aan het einde stond van een snelle aanval. Uiteindelijk werd het 6-0. Mochten we nog twee keer kunnen winnen van ZFC F2 en Asser Boys verliest van kampioen Annen F1, dan zou het alsnog een tweede plaats opleveren. Tussen Annen en Asser Boys, clubs waarvan het eerste elftal minimaal drie klassen hoger speelt dan het onze, met dat voor ogen leveren we nu een topprestatie.

Als u dit talentvolle team nog een keer live wilt zien, op 30 mei om 9:00u doen we het nog een keer op het jeugdveld.